orgenStond
 

Geschenken aan huis geleverd

Bestel vandaag voor 1500u, morgen (of latere datum naar keuze) geleverd, ook op zaterdag.
Levering in heel de Benelux, Frankrijk, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Denemarken, Oostenrijk
reeds klant?
volgende
telefoon  059 43 73 49
Int. +32 59 43 73 49
 info@morgenstond.be

 

Uw persoonsgegevens worden opgenomen in ons klantenbestand om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

MorgenStond hecht waarde aan uw privacy en houdt zich aan de algemene privacy wetgeving zoals weergegeven in de Wet op de Bescherming Persoonsgegevens.

Door deze website te gebruiken en/of uw gegevens aan ons te verstrekken stemt u in met deze privacy verklaring.

Persoonlijke gegevens

Uw persoonsgegevens worden opgenomen in ons klantenbestand. 

Morgenstond gebruikt uw gegevens voor de beoordeling, het aangaan en de uitvoering van de leveringsovereenkomst en het beheren van de daaruit voortvloeiende klantrelatie, waaronder inbegrepen het gericht uitvoeren van marketingactiviteiten door ons, de invordering van verschuldigde betalingen, fraudebestrijding en het voldoen aan wettelijke verplichtingen.

Indien u verkiest dat uw gegevens niet aangewend worden om gebruikt te worden voor onze marketingactivititeiten dan volstaat het om dit volledig kosteloos te melden door een email te sturen aan info@morgenstond.be.

MorgenStond gebruikt de door u verstrekte informatie uitsluitend om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Gegevens worden, zonder uw uitdrukkelijke toestemming, nooit verstrekt aan derden.


Aanpassen van uw persoonlijke gegevens

U kan uw persoonlijke gegevens op eenvoudige weg zelf aanpassen. Het volstaat om u aan te melden in het veld 'reeds klant ?', rechts bovenaan elke pagina en daarna op 'mijn gegevens aanpassen' te klikken.

| |